València Mestalla – Barça B: Derrota injusta (1-0)

València Mestalla – Barça B: Derrota injusta (1-0)

El filial blaugrana trenca la seva segona millor ratxa d’imbatibilitat en un duel en el qual ha merescut molt més

El Barça B ha caigut a l’Estadi Antonio Puchades en un matx en el qual la fortuna no ha acompanyat els blaugrana. Els de Garcia Pimienta han dominat el partit i han tingut les millors ocasions, però l’actuació del porter rival i un contraatac rival culminat per Fran Navarro ha evitat el triomf culer.

Els barcelonistes han sortit endollats ens els primers compassos del partit, amb un domini aclaparador del joc. De fet, la primera ocasió no ha trigat a arribar. Un xut de Carles Pérez des de la frontal ha marxat fregant el pal dret (min 6).

I han seguit insistint els de Garcia Pimienta. A l’equador del primer temps, Mujica ha rematat de cap, sense fortuna, una centrada de l’extrem de Granollers. I en el minut 41, el ‘9’ ha estat a punt de sorprendre Emilio amb un xut des de la frontal, però el porter valencianista ha refusat l’oportunitat. Així doncs, tot i la seva gran primera meitat, el Barça B no ha pogut trobar el camí de la xarxa.

El porter rival evita el triomf

A la represa, els culers han posat una marxa més. En la primera acció de la segona meitat, Mujica ha disposat d’una nova oportunitat, després d’un mal refús de la defensa xe. I de nou ha tornat a aparèixer Emilio Bernard, un autèntic malson avui per als culers, aquest cop per un xut de Carles Pérez dins l’àrea (min 55).

I la fortuna, definitivament, no ha somrigut avui al filial blaugrana. Amb un Barça B abocat a buscar la victòria, el partit s’ha obert i el filial valencianista, que no havia posat a prova Iñaki Peña, ha conduït un contraatac letal que ha materialitzat Fran Navarro (1-0, min 80).

Tot i això, els de Garcia Pimienta han reaccionat amb maduresa i, immediatament, han disposat d’una ocasió per tornar a equilibrar les forces. Però, de nou, el porter local ha estat providencial al aturar, a mà canviada, un potent xut de Monchu (min 83).

No hi ha hagut temps per a més i, finalment, el conjunt blaugrana s’ha quedat sense puntuar en la seva visita a València, tot i merèixer els tres punts. Ara, el Barça B és sisè amb 49 punts a falta de quatre jornades per finalitzar la Lliga. El proper partit del filial serà al Miniestadi davant el Badalona.

Fitxa del partit:

València Mestalla, 1
Barça B, 0

València Mestalla: Emilio, Pascu, Adrián Guerrero, Fernando Román, Javi Jiménez, Miki, Sebas, Álex Corredera, Fran Navarro, Pablo Jiménez (Sekou, min 73) i Sito (Centelles, min 86).

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig (Merveil, min 84), Mujica (Jandro, min 73), Carles Pérez i Abel Ruiz (Novaes, min 84).

Gols: 1-0, Fran Navarro (min 80).

Àrbitre: Alexander González. Ha amonestat els locals Fran Navarro (min 40) i Pablo Jiménez (min 64) i el blaugrana Collado (min 63).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut