L’Aleví A guanya el MIC

L’Aleví A guanya el MIC

L’equip de Marc Serra supera el València a la final disputada a Palamós, amb gols de David Sáez i Shane Kluivert (2-0), i suma el vuitè títol blaugrana a la categoria de Futbol 11 aleví

Impecable torneig el que ha signat l’Aleví A al MIC. Els petits blaugranes han guanyat aquesta tarda el prestigiós campionat que es disputa a la Costa Brava després de superar el València, per 2-0, a la final disputada a l’Estadi Municipal de Palamós. L’equip de Marc Serra ha fet una autèntica exhibició d’ADN Barça, amb un espectacular i precís futbol de toc buscant sempre l’espai a les passades, que ha meravellat els espectadors. David Sáez (min 40) i Shane Kluivert (min 45) han fet els dos gols, molt similars entre si, ja que han aprofitat dos rebutjos del porter per marcar, a la segona part. És el vuitè títol de l’Aleví A del Barça al MIC a la categoria Aleví F11.

El torneig dels nois de Marc Serra ha estat per emmarcar. A la primera fase van superar l’EF Baix Ter (17-0), el Tottori Select (13-0) i l’Escola Varsòvia (12-0). A les rondes d’eliminatòries directes es van desfer del Vic Riuprimer a vuitens de final, per 4-0, i de l’Anza Force als quarts de final (6-0). A les semifinals, disputades aquest matí a l’Estartit, s’han imposat al Manchester United per un contundent 4-0. “Estic molt satisfet pel treball de tot el grup en aquests dies al MIC. Crec que el més important no és el títol, sinó la manera com l’hem aconseguit. Crec que hem estat fidels al nostre estil, a la metodologia Barça basada en la pressió, la posició i la possessió, i hem demostrat, sobretot a la final, que aquest és el camí a seguir en la formació dels nostres joves jugadors a la Masia”, ha declarat el tècnic Marc Serra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut