Ferrao supera els 40 gols per tercera temporada consecutiva

Ferrao supera els 40 gols per tercera temporada consecutiva

El brasiler ja ha marcat 41 gols entre totes les competicions a falta del play-off i les finals de Champions i de Copa del Rei

Ferrao és l’indiscutible rei del gol. Amb el seu doblet contra el Valdepeñas, el brasiler ja ha marcat 41 gols aquesta temporada entre totes les competicions i supera la barrera dels 40 per tercera campanya consecutiva. La temporada 2016/17 va marcar 40 gols; la 2017/18 va batre el seu propi rècord amb 44 gols; i en la present temporada ja ha fet 41 gols quan encara queden per disputar-se les finals de Champions i Copa del Rei i tots els play-off.

Xifres marejants

En la present temporada Ferrao ha marcat 29 gols a la Lliga i encapçala el trofeu de màxim golejador amb un gol més que Carlitos (Jaén). El brasiler també ha fet 8 gols més a la Champions, 3 a la Copa d’Espanya i 1 gol a la Copa del Rei. Si també hi sumem els gols de la Copa Intercontinental (5) i de la Copa Catalunya (3), la xifra s’eleva fins als 49 gols.

Perilla el rècord de Wilde

El brasiler Wilde, que va jugar al Barça entre el 2010 i el 2016, és el màxim golejador històric del Barça de futbol sala amb 247 gols en sis temporades. Atenció, però, que hi ha dos jugadors de l’actual plantilla que amenacen aquest rècord. El primer és Sergio Lozano, que ha marcat 234 gols en vuit temporades i n'està a només 13 d’igualar Wilde. I el segon és Ferrao, amb 180 gols en cinc temporades, que s’acosta perillosament també. Ara mateix, el podi de màxims golejadors de la secció l’ocupen Wilde (247 gols), Lozano (234 gols) i Fernandao (197 gols).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut