El Barça Intersport comença la competició oficial

El Barça Intersport comença la competició oficial

El Barça d’handbol disputa el primer partit de competició oficial, la semifinal de la Supercopa de Catalunya, dissabte a les 19 hores a Bordils

L’Handbol Bordils serà el primer rival, en competició oficial, dels homes de Xavi Pascual en la temporada 2012/13. L’antiga Lliga dels Pirineus, que canvia de nom i passa a dir-se Supercopa de Catalunya, incorpora equips de Primera Estatal. En el cas de l’Handbol Bordils, aquest hi arriba com a campió de la Copa Catalana 2011.

Referent gironí

L’Handbol Bordils és un dels equips referents de les comarques de Girona. En les categories de formació és un dels clàssics dels campionats de Catalunya i la majoria d’equips formatius blaugrana han jugat davant l’equip gironí.

El primer equip de l’Handbol Bordils va guanyar el BM La Roca en la final de la Copa Catalana d’handbol 2011, i, fruit d’aquest triomf, acull, com a local, la semifinal de la Supercopa de Catalunya davant el FC Barcelona Intersport.

La temporada 2011/12, l’Handbol Bordils va jugar a Zarautz la fase d’ascens a la Divisió d'Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal, sense assolir l’ascens esportiu.

A lluitar pel primer títol

El Barça Intersport viatja a Bordils per mirar de classificar-se per a la final de la Supercopa de Catalunya que tindrà lloc dilluns a les 21 h a Banyoles. Allà ja l'espera el Fraikin Granollers, que es va imposar divendres al BM La Roca en l’altra semifinal de la competició.

Davant tindrà un rival, l’Handbol Bordils, que disputa els seus partits dues categories per sota dels blaugranes. Pascual vol encarar aquest enfrontament com el primer de la competició oficial i portarà a Bordils tots els jugadors disponibles.

L’únic blaugrana que no estarà, segur, sobre la pista del Pavelló Blanc i Verd de Bordils serà Juanín García, lesionat durant aquesta setmana. El cos tècnic blaugrana decidirà, a Bordils, els 16 jugadors que s’alinearan en aquesta semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut