Victòria en el tercer assaig de la pretemporada (2-4)

L’equip d’hoquei patins del Barça s’imposa al Voltregà CP per 2-4, en el que ha estat el tercer partit amistós que ha disputat en la primera semana de la seva tornada a la feina Pablo Álvarez i Marc Torra, amb dos cadascun, golejadors blaugrana

El conjunt dirigit per Gaby Cairo conclou una primera semana de feina de la pretemporada, amb un triomf treballat per 2-4 en el que ha esta el tercer partit amistós de la pretemporada que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit a la pista del CP Voltregà.

El tècnic barcelonista, que ha decidit sortir d’inici amb Aitor Egurrola, Mia Ordeig, Sergi Miras, Sergi Panadero i Pablo Álvarez, ha anat movent la seva banqueta per donar minuts a tota la seva plantilla. D’aquesta manera, Cairo ha fet jugar tots els seus homes amb l’excepció del porter Guillem Fox.

Sense gols al descans

L’ocasió més clara del partit l’ha tingut Armengol, que ha obligat al porter barcelonista a lluïr-se. En el minut 14, Sergi Miras, que de mica en mica va agafant minuts i va adaptant-se a la dinámica de l’equip, ha vist la targeta blava, motiu pel qual el Voltregà ha disposat d’una falta directa que no ha aconseguit concretar. Partit sense gols, doncs, al descans.

A la represa, l’únic jugador que quedava per sortir a la pista, Guillem Fox, ha ocupat la porteria blaugrana, i ho ha fet juntament amb Panadero, Miras, Pablo i Torra. El jove porter de l'equip Júnior del Barça ha destacat pel seu alt nivell desplegat sota pals. Per la seva banda, Egurrola, amb unes petites molèsties, no ha sortit a la pista per precaució. I no ha estat fins al minut 29 quan ha arribat el primer gol del partit, a càrrec de Pablito Álvarez, en una gran acció a la mitja volta després de la destacada assistència de Marc Torra. L’avantatge en el marcador del Barça, però, no ha durat gaire, ja que, només dos minuts més tard, empatava Lladó.

Ajustat fins a l’últim moment

La desena falta del Voltregà ha acabat suposant l’1-2 en el lluminós. Tot i que el porter Torelló havia aconseguit refusar el llançament de falta directa de Pablo Álvarez, el mateix jugador l’ha superat tot aprofitant el rebot en el minut 35. L’equip dirigit per Gaby Cairo ha aconseguit augmentar les distàncies mitjançant el penal comès sobre Sergi Miras que ha transformat Marc Torra (min 39).

Quan faltaven vuit minuts per al final del partit, Grau, de penal, escurçava l’avantatge del conjunt barcelonista. Ja en el 49, Marc Torra, en un llançament de falta directa, posava el definitiu 2-4 en el lluminós.