Barça B – Sabadell: Recital, derbi i primera victòria (2-0)

El Barça B ha sumat, gràcies als gols de Kiko Femenía i Rafinha, la primera victòria de la temporada en el derbi que l’ha enfrontat al Sabadell al Miniestadi

El Barça B ha assolit aquest diumenge la primera victòria de la temporada. L’ha aconseguit en el derbi contra el Sabadell, gràcies als gols de Kiko Femenía i Rafinha, un a cada part, i oferint el millor futbol d’aquest curs, sense les concessions defensives de les dues primeres jornades. D’aquesta manera, el Barça B assoleix els seus tres primers punts del curs, que l’allunyen de les posicions més perilloses de Segona A.

Kiko avança el Barça B

El conjunt d’Eusebio ha estat el clar dominador des del principi. Lobato ha pogut obrir el marcador en una internada pel mig de la defensa sabadellenca, però Nauzet ha refusat la pilota a córner. Pocs minuts més tard, una recuperació del Barça B a l’àrea rival ha culminat amb un golàs de Kiko Femenía. Era l’1-0 per als d’Eusebio, que només han patit amb dues arribades puntuals del Sabadell, sempre mitjançant Eneko, que ha estavellat una pilota al pal.

Abans de la mitja part, el Barça B encara ha gaudit de diverses ocasions més. Kiko i Lobato, els més perillosos per part blaugrana, no han estat, però, encertats en la definició.

Rafinha posa la directa

El conjunt local ha necessitat menys de tres minuts a la represa per deixar el partit molt ben encarrilat. Una genial assistència a l’espai de Kiko Femenía cap a Rafinha l’ha aprofitat el germà de Thiago per fer el segon en una rematada que ha desviat Tortolero. Amb el 2-0 han arribat els millors minuts del Barça B, que s’ha convertit en una piconadora incansable que ha fregat el tercer amb un u contra u d’Araujo, un llançament al travesser de Kiko, dos gols anul·lats a Dongou i una jugada inversemblant de Rafinha que gairebé ensorra el Miniestadi.

Els de la segona part han estat els millors minuts de la temporada dels d’Eusebio, que finalment també ha fet entrar Deulofeu i Luis Alberto, que ha debutat amb el Barça B.