Nova competició, nou títol

Nova competició, nou títol

El Barça d’handbol inaugura el palmarès de la nova competició de l’handbol català i continua dominant l’handbol de Catalunya.

La Supercopa de Catalunya ha substituït la històrica Lliga dels Pirineus. Amb un nou format, on participaven equips de Primera Estatal i el FC Barcelona Intersport i el Fraikin Granollers, el Barça d’handbol ha aixecat el nou trofeu i ha inaugurat el palmarès de la competició.

Llarg domini

El FC Barcelona Intersport ha estrenat el seu palmarès aquesta temporada amb la Supercopa de Catalunya. Però el domini de les competicions catalanes ve de llarg.

De les 15 edicions de la Lliga dels Pirineus, competició a la qual ha substituït la Supercopa de Catalunya, els blaugranes es van imposar en 12 i a les 3 edicions restants van finalitzar com a subcampions.

De ben lluny

Abans de la disputa de la Lliga dels Pirineus, que arrenca l’any 1997 amb la incorporació d’altres equips de l’Asobal i de la Lliga francesa, el títol de l’handbol català es decidia en la competició anomenada Lliga Catalana.

Des de l’inici de la Lliga Catalana, la temporada 1981/82, fins al canvi a la Lliga dels Pirineus, la temporada 1997/98, els blaugranes es van imposar en 12 de les 16 edicions disputades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut