35,9 milions de beneficis pressupostats per a la temporada 2012/13

35,9 milions de beneficis pressupostats per a la temporada 2012/13

El directiu Toni Freixa ha anunciat aquest dimarts que el Club preveu uns ingressos de 470 milions d’euros i unes despeses de 427,9 milions per a l’any vinent

Toni Freixa, portaveu del Club, ha anunciat que la Junta Directiva va aprovar aquest dilluns un pressupost que preveu uns ingressos de 470 milions d’euros i unes despeses de 427,9 milions per a la temporada 2012/13, amb uns beneficis de 35,9 milions. Cal recordar que la temporada 2011/12 es va tancar amb uns beneficis rècord de 48,8 milions d’euros, quan en principi estaven pressupostats uns 21.

L’Assemblea, el dia 22

A banda, ha comunicat que l’Assemblea de Compromissaris se celebrarà finalment el dissabte 22 de setembre, coincidint amb el Barça-Granada que es juga aquell dia al Camp Nou (22 hores). La primera convocatòria tindrà lloc a les 16 hores, i la segona a les 16.30 hores.

En aquesta es presentarà el pla estratègic de la Junta Directiva per a les properes temporades i es demanarà als socis compromissaris que autoritzin la convocatòria d’un referèndum sobre el projecte immobiliari relatiu al futur del Camp Nou. “Volem que siguin els compromissaris els qui ens autoritzin a convocar un referèndum. No estem convocant un referèndum. Després, si els socis compromissaris ens autoritzen, volem que siguin tots els socis els que donin el seu parer sobre aquesta qüestió”, ha afirmat Freixa.

A banda, ha recordat que enguany es tornaran a convocar dues sessions informatives per a tots aquells compromissaris que vulguin gaudir d’informació prèvia.

Renovació de patrocinis

Freixa ha anunciat també que el Club ha renovat el contracte amb dos dels seus patrocinadors: amb el proveïdor mèdic oficial, Assistència Sanitària (fins el 30 de juny del 2016) i, amb la línia aèria oficial, Turkish Airlines (fins el 30 de juny del 2015), amb una doble millora de les condicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut