El Barça Regal, al II Torneig iCroms de la Festa Major de Sabadell

El Barça Regal, al II Torneig iCroms de la Festa Major de Sabadell

L’equip de Xavi Pascual jugarà dissabte (19 hores) contra el València Basket al Pavelló Nord de la ciutat vallesana

El FC Barcelona Regal participarà en el II Torneig iCroms de la Festa Major de Sabadell. El conjunt de Xavi Pascual jugarà, aquest dissabte, contra el València Basket (19 hores) al Pavelló Nord de Sabadell. A banda del Barça Regal i del València Basket, també hi participarà l’Assignia Manresa, que diumenge jugarà (19 h) contra el conjunt valencià.

Suport a l’equip de bàsquet en cadira de rodes

Després de l’èxit de la primera edició (on també hi va participar el conjunt blaugrana), el CE Sant Nicolau (CESN) organitza aquest esdeveniment, amb tres equips de la Lliga ACB, amb l’objectiu de donar suport a l’equip de bàsquet en cadira de rodes del CESN que aquest any competeix a la Lliga Catalana i que entrena Òscar Trigo, seleccionador espanyol, que participa als Jocs Paralímpics de Londres. Al descans del partit entre el Barça Regal i el València es presentarà l’equip de cadira de rodes davant l’afició sabadellenca.

Aquesta serà la segona vegada que els blaugranes jugaran aquesta pretemporada contra l’equip que entrena Velimir Perasovic. El cap de setmana passat, el Barça Regal va perdre a Lleida (75-71).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut