Barça i Atlètic, invictes abans de la Supercopa

Barça i Atlètic, invictes abans de la Supercopa

Tots dos equips arriben a la Supercopa de dissabte invictes als partits que han disputat abans del primer títol estatal

La primera gran cita de l’handbol estatal està a tocar. Dissabte a les 18 h a Madrid arriba el primer Clàssic de l’handbol Asobal amb la disputa de la Supercopa. Un partit en què el Barça Intersport i el BM Atlètic de Madrid arriben sense conèixer la derrota durant la pretemporada.

Trajectòria immaculada

El FC Barcelona Intersport ha resolt amb triomfs tots els partits que ha disputat des de la tornada als entrenaments. Els primer dies de preparació va vèncer per 27 a 28 el Fraikin Granollers en un partit amistós.

Posteriorment, els blaugranes van disputar el Torneig de Doboj (Bòsnia), on es van imposar a quatre equips de Champions League. El Dinamo Minsk, el Vardar, el Txekhovskie i el Reale Ademar van veure com els blaugranes els superaven i assolien, per segona vegada consecutiva, una de les competicions de pretemporada més prestigioses d’Europa.

A l’amistós a Malgrat de Mar, davant el BM Osca, els blaugranes s’anaven imposant per 20 a 17 fins al moment de la suspensió per la humitat que hi havia a la pista.

Primer títol

El Barça d’handbol va aixecar el primer títol de la temporada amb la Supercopa de Catalunya d’handbol. En una competició que pren el relleu de la històrica Lliga dels Pirineus, els blaugranes van superar l’Handbol Bordils per 23 a 43 a la semifinal.

A la final, que va tenir lloc a Banyoles, els homes de Pascual es van imposar per 28 a 20 al Fraikin Granollers i el nou capità blaugrana, Víctor Tomás, va aixecar el primer títol de la nova temporada.

Campions de SuperGlobe

El BM Atlètic de Madrid arriba a la final de la Supercopa amb el títol de Campió de la Superglobal, aconseguit el cap de setmana passat en superar l’actual campió d’Europa, el THW Kiel, per 28 a 23.

Els matalassers tenen un equip renovat per a aquesta nova temporada. Les sortides de Dinart, Abalo, Sterbik i Alberto Entrerríos han estat cobertes per jugadors de gran qualitat.

Dos nous centrals, com Álvaro Ferrer i un dels millors jugadors de la història del món de l’handbol, Ivano Balic, conduiran amb l’exblaugrana Cañellas l’atac dels madrilenys.

A més, el BM Atlètic de Madrid ha incorporat el lateral francès i campió olímpic Xavier Barachet. Masachs a l’extrem, Gojun a la defensa i Dahl a la porteria completen els reforços matalassers, que mantenen homes com Lazarov, Markussen, Hombrados…, que configuren una de les millors plantilles d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut