Valdés, Messi i Piqué, els més utilitzats

Valdés, Messi i Piqué, els més utilitzats

Tito Vilanova ha fet jugar un total de 18 futbolistes en els seus cinc primers partits oficials com a tècnic del FC Barcelona, i únicament Valdés i Messi no s’han perdut cap minut

Valdés, Messi i Piqué han estat els tres jugadors més utilitzats per Tito Vilanova en els cinc primers partits oficials de la temporada. El porter i el crac argentí han jugat tots els compromisos i són els únics futbolistes que no s’han perdut cap minut fins ara. Piqué, per la seva banda, és l’altre que ha gaudit de més de 400 minuts aquest curs, amb quatre titularitats i gairebé tota la segona part jugada contra la Reial Societat.

Xavi, Iniesta, Pedro, Sergio i Alba són els altres cinc jugadors que han participat en tots els partits fins el moment. En total, Tito Vilanova ha utilitzat un total de 18 jugadors entre Lliga i Supercopa d’Espanya.

Jordi Alba, al Top-10

Un d’ells, Jordi Alba, incorporat aquest estiu, està sent un dels jugadors amb més minuts. En suma 326, més que jugadors clau en anys anteriors, com Iniesta, Alexis o Alves, minvat per les molèsties en els últims partits. D’altres, com Puyol o Villa, han gaudit de molt pocs minuts també per qüestions físiques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut