Marc Carmona i Jordi Torras confien a poder tornar a Barcelona amb la Supercopa

Marc Carmona i Jordi Torras confien a poder tornar a Barcelona amb la Supercopa

Gabriel és l’única baixa d'un FC Barcelona Alusport que cerca un títol que encara no té La semifinal davant ElPozo es jugarà el dissabte, a les 20.00 hores

Marc Carmona i Jordi Torras han comparegut davant dels mitjans minuts abans de començar la darrera sessió de treball al Palau abans de viatjar demà a la Corunya. L’entrenador té clar que tots els equips “no preparen la temporada per arribar bé a la Supercopa”, mentre que el capità reconeix que espera, després de no haver pogut aixecar la primera Copa a Santa Coloma, poder fer-ho a terres gallegues.

Il·lusió per un títol que no és al Museu

La Supercopa d’Espanya i la Copa Intercontinental són els dos únics títols que no figuren a les vitrines del Museu del Barça. La temporada passada es va estar molt a prop d’aconseguir-ho, però Carmona ja avisa que el seu equip “pot donar un bon nivell”, malgrat no estar al cent per cent: “Cada campionat és diferent. És la primera competició de l'LNFS i els equips no planifiquen la temporada per estar bé en aquest moment. Sé que serem capaços de donar un bon nivell, però no estarem al cent per cent.”

Per la seva part, el capità barcelonista reconeix que l’objectiu del Barça Alusport no és altre que “guanyar el màxim numero de títols possibles. Anem a la Corunya amb molta motivació per endur-nos una copa que no tenim". A més, a la pregunta sobre qui considera que és el favorit que endur-se aquesta competició, Torras té clara la resposta: “Esperem que siguem nosaltres i pugui aixecar aquesta primera copa com a capità"

ElPozo i Aicardo

El rival a la semifinal de dissabte a les 20.00 hores serà ElPozo Múrcia, el subcampió de Lliga i Copa del Rei. Carmona té molt clar que, malgrat els canvis, els murcians segueixen fidels a la seva referència, el tècnic brasiler Duda: “El gran referent d’ElPozo és el seu entrenador. És cert que han canviat alguns jugadors, però la filosofia segueix sent la mateixa.”

Pel que fa a Aicardo, l’entrenador barcelonista considera que s’està adaptant, però que els dotze dies que va estar amb la selecció espanyola li han pres temps d’adaptació amb el grup: “Aicardo està un pèl verd, però a poc a poc va a millor. El cert, però, és que aquells dotze dies que no va estar amb nosaltres no li van anar gaire bé de cara a l’adaptació, però tots els coneixen i esperem que vagi a millor.”

El nou Palau

Les obres de remodelació interna que ha patit el Palau Blaugrana aquesta temporada han estat en boca també dels dos protagonistes del matí. Tant Marc Carmona com Jordi Torras han lloat les noves instal·lacions. El tècnic així ho ha comentat: “Les condicions de treball en el nou Palau han millorat moltíssim. La pista està excel·lent.” En aquest sentit el capità ha dit que estan “molt contents amb el nou vestidor i amb la pista, tot i que ja sabeu que això dependrà de la canya que li donem entre totes les seccions.”  

Gabriel, baixa

El FC Barcelona Alusport té una baixa de cara a la Supercopa d’Espanya. Es tracta del brasiler Gabriel que, va arrossegant molèsties musculars que li han impedit jugar la Copa Catalunya. Carmona ha explicat que ja tenen experiència amb ell en aquests tipus de lesions, i que “hem preferit no arriscar”. Gabriel té una ruptura fribril·lar del múscul recte anterior de la cuixa esquerra. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut