La Gala Asobal, tenyida de blaugrana

La Gala Asobal, tenyida de blaugrana

Cinc jugadors blaugrana reben reconeixements en la Gala Asobal celebrada divendres a la nit a Madrid

La Gala Asobal va tenir lloc en una sala situada al cèntric Parque del Retiro de Madrid. Presentada per l’actor i humorista català Pep Plaza, integrant del grup d’humoristes que apareixen al programa ‘Crackovia’ de la Televisió de Catalunya, va retre el reconeixement als millors jugadors de la temporada passada.

Saric, de nou, millor porter

L’excel·lent feina que està portant a terme el porter del Barça Intersport, Danjel Saric, està tenint el seu reconeixement. Per segon any consecutiu, Saric ha estat escollit millor porter de l’Asobal, i a Madrid va rebre el trofeu que l’acredita amb aquesta distinció.

Saric és el segon porter de la història blaugrana que rep aquest guardó, des de la seva instauració, la temporada 2002/03. El ‘16’ del Palau, David Barrufet, també el va obtenir dues vegades.

La feina fosca

El pivot suec del FC Barcelona Interpsort, Magnus Jernemyr, va rebre el guardó al millor defensor de la temporada 2011/12. Amb aquest reconeixement, la feina de Jernemyr, al centre de la defensa blaugrana, pren, encara més, reconeixement públic.

Jernemyr, amb 36 anys, continua sent una peça cabdal dels esquemes defensius blaugrana i de la selecció sueca amb la qual és va proclamar sotscampió olímpic en els Jocs de Londres d’aquest estiu.

L’home amb més partits

Siarhei Rutenka va rebre el premi al jugador amb més partits disputats, en competicions Asobal, de la temporada 2011/12. Trenta de Lliga, un de Supercopa, dos de Copa Asobal i tres de Copa del Rei, fan del bielorús, amb 36 partits, l’home que més enfrontaments va jugar el curs passat.

Aquesta regularitat, Rutenka, la complementa amb gols, ja que va ser el màxim golejador blaugrana de la temporada 11/12, amb 146 gols a la Lliga, i va finalitzar en el quart lloc del còmput global de golejadors de la competició.

Stranovsky i Nagy també premiats

Un dels nous fixatges blaugrana per a l’actual temporada, Martin Stranovsky, va ser triat com a millor extrem esquerre del curs passat. Stranovsky va jugar la temporada 11/12 a l’Ademar de Lleó.

L’exblaugrana Lazlo Nagy, actualment a les files de l’MKB Veszprém hongarès, va ser escollit com a millor lateral dret de la passada edició de l’Asobal. Nagy, que no ha estat present a la Gala, havia enregistrat un vídeo per agrair aquest premi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut