ElPozo Múrcia-FC Barcelona Alusport: Revenja murciana (5-2)

El Barça Alusport cau eliminat a les semifinals de la Supercopa d’Espanya davant ElPozo, en la reedició de la final de la Lliga passada, malgrat avançar-se aviat

El Barça Alusport no serà a una final i això és notícia. ElPozo de Múrcia l’ha eliminat a les semifinals de la Supercopa d’Espanya, cobrant-se així la revenja del desenllaç de l’última Lliga. I això que havien començat bé els blaugrana, que manaven en el marcador i en el joc. Un gol just abans del descans canviaria el decorat completament al segon temps. Els vermells perforarien la porteria catalana una altra vegada en instants clau i es classificarien per a la final.

Lozano imposa la seva llei

Colpejava aviat el Barça Alusport. En el minut 3, Lozano culminava una acció d’estratègia amb el 0-1. El gol ha fet mal a ElPozo, que ha intentat reaccionar, però eren els blaugrana els que controlaven el ritme del joc. El tenien al seu terreny, evitant les temudes anades i vingudes. El mateix Lozano ha generat una altra bona opció en un xut massa creuat (min 12), en què ha acabat amb molèsties en una mà. Tot seguit, el porter Rafa salvava el segon en una contra de Wilde.

Empata ElPozo inesperadament

El Barça Alusport es trobava còmode davant d’ElPozo, que pràcticament no inquietava. L’única amenaça vermella en el primer temps havia estat un xut de De Bail fregant el pal (min 15). La defensa culer ha rendit a un nivell molt alt en aquest període. Ofegava les idees del contrari amb el punt d’agressivitat just. Res feia preveure que, a 43 segons per al descans, Àlex empataria en una acció aïllada després de robar-li la pilota a Lin i una bona execució.

Canvi de rumb

L’empat semblava despertar de nou l’instint letal del Barça. Assumia la iniciativa a la represa, però s’avançaria ElPozo amb un gol en què primer Kike ha disparat a l’escaire des del migcamp, amb Cristian avançat, i després Paulinho marcava en el rebuig. Amb el Barça necessitat, el partit s’ha obert. Els catalans havien fet un pas endavant, assumint riscos i deixant molts espais al darrere. D’aquesta manera, Álex ha aprofitat una contra per establir el 3-1 en el minut 28.

Càstig final

Els dos porters s’erigirien en protagonistes en els instants finals. El Barça Alusport no empenyia amb suficient força per assetjar Rafa, mentre Cristian el salvava de la sentència. Marc Carmona s’ho ha jugat tot a partir del minut 35, amb porter-jugador a la pista. Però ni de bon tros es donaven per vençuts els seus homes. Fins i tot han pogut escurçar distàncies gràcies a Fernandao, però, en l’acció posterior, Miguelín ha decidit. Amb els culers a la desesperada, ElPozo encara tindria temps per signar el 5-2 definitiu.