L’hoquei patins supera l’Huracán de Buenos Aires, l’actual campió d’Amèrica del Sud (6-1)

El conjunt dirigit per Gaby Cairo suma la seva quarta victòria a terres argentines, en el tercer partit del Torneig de Mendoza

L’equip d’hoquei patins del FC Barcelona continua impecable en el tram de la pretemporada que està fent aquests dies a l’Argentina. I és que en el que ha estat el quart partit a terres argentines, la plantilla dirigida per Gaby Cairo ha aconseguit sumar la seva quarta victòria consecutiva, la tercera del Torneig de Mendoza, amb un contundent 6-1 davant l’actual campió d’Amèrica del Sud, l’Huracán de Buenos Aires.

Álvarez, Ordeig i Torra, bigolejadors

Tot i el resultat, cal ressaltar que el conjunt argentí s’ha mostrat molt dur en diverses accions de l’enfrontament. El FC Barcelona s’ha avançat en el marcador quan havien transcorregut cinc minuts del partit mitjançant la diana de Pablo Álvarez. Torra, de penal, augmentava la distància. Mia Ordeig seria l’autor del 3-0.

El mateix jugador posava el quart en el lluminós barcelonista. Un resultat, aquest, que Pablo Álvarez s’encarregaria d’incrementar en el minut 31. Immediatament després ha arribat l’únic gol del partit de l’Huracán de Buenos Aires, a càrrec de Barreiro. Marc Torra ha aconseguit el 6-1 definitiu.