El Camerun d’Alex Song es complica la classificació per a la Copa Àfrica de Nacions (2-0)

El Camerun d’Alex Song es complica la classificació per a la Copa Àfrica de Nacions (2-0)

Amb el jugador blaugrana com a titular, els ‘lleons indomables’ cauen davant Cap Verd en l’estadi de Várzea i hauran de remuntar com a locals per participar a la Copa Àfrica de Nacions 2013

Pas enrere de la selecció camerunesa d’Alex Song per aconseguir la seva classificació per a la fase final de la Copa Àfrica de Nacions 2013, que es disputarà a Sud-àfrica. El seleccionador Denis Lavagne ha apostat per Alex Song en l’onze inicial per disputar l’anada d’aquesta eliminatòria entre Cap Verd i Camerun en què els ‘lleons indomables’ han sortit derrotats.

Cap Verd ha inaugurat el marcador al quart d’hora de joc després d’un llançament de falta des de 25 metres que ha sorprès el porter Kameni. Amb un efectiu cop de cap de Ricardo, els locals noquejaven el conjunt camerunès, que no trobava la fórmula per capgirar el lluminós a Praia. Ja en el segon temps, Djaniny ha ampliat distàncies per a Cap Verd i ha permès al seu equip agafar una bona renda per preparar la tornada.

La tornada, aquest octubre

Després d’aquesta derrota com a visitant, la selecció camerunesa ha deixat molt complicada la seva classificació per a la CAN’13. No obstant això, els centreafricans apel·len ara al partit que es disputarà a Yaoundé a mitjans d’octubre per capgirar aquest resultat advers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut