L’equip de Gaby Cairo, rebut pel governador de Mendoza

L’equip de Gaby Cairo, rebut pel governador de Mendoza

La cita del conjunt d’hoquei patins del Barça amb el Sr. Francisco Pérez va tenir lloc a la casa del Govern de la ciutat argentina

El conjunt dirigit per Gaby Cairo va ser rebut dissabte a la tarda pel governador de Mendoza, el Sr. Francisco Pérez, a la casa de Govern de la ciutat argentina. En aquest acte, es van dur a terme les pertinents salutacions entre els membres de l’expedició del FC Barcelona i els representants polítics de la regió de Mendoza, amb el seu governador al capdavant, així com amb l’intendent de San Martín, el secretari d’esports de la regió i el secretari d’esports de San Martín.

Seguidament, l’equip va poder veure de prop la maqueta del nou complex esportiu que es farà a la ciutat de Mendoza, i que inclourà una pista d’hoquei patins. El cos tècnic i els jugadors van tenir també l’oportunitat de sortir al balcó de la casa de Govern i gaudir de les vistes de la plaça San Martín.

Agraïments per la promoció de l’esport amb rodes

Ja en el torn dels parlaments, el governador va voler agrair la presència de l’equip barcelonista a la regió, i va ressaltar la repercussió que aquesta visita ha tingut de cara a la promoció de l’esport, així com per als clubs locals, que han pogut aprendre la manera de treballar, de qui consideren que és el millor equip del món. Per la seva part, Gaby Cairo es va mostrar encantat amb la tasca organitzativa de totes aquelles persones que han contribuït al fet que la seva plantilla pugui estar fent part de la pretemporada a terres argentines.

Finalment, l’equip ha estat obsequiat amb un llibre de Mendoza i uns vins típics de la regió. Per acabar la recepció, tots plegats s'han desplaçat fins al Memorial de la Bandera de los Andes, que es la bandera més antiga de l’Argentina (1812) que portava el general San Martín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut