Gran debut de Gual i Sergi Fernández en l’Europeu

Gran debut de Gual i Sergi Fernández en l’Europeu

Els dos jugadors blaugrana s’estrenen amb victòria amb la selecció espanyola (7-0), i comencen amb bon peu el campionat amb l’objectiu de reeditar la conquesta del títol

Amb els jugadors culers Marc Gual i Sergi Fernández a la pista, la selecció espanyola d’hoquei patins s’ha desfet amb comoditat d’Alemanya en la primera cita de l’Europeu (7-0). D’aquesta manera, el combinat dirigit per Carlos Feriche comença amb bon peu el campionat que s’està disputant a la localitat portuguesa de Paredes, des del 9 fins al 15 de setembre.

Amb l’objectiu de reeditar la conquesta del títol assolit el 2010 a Wuppertal, la selecció espanyola mirarà de guanyar la seva setena corona europea consecutiva. Al davant, però, es trobarà amb la selecció portuguesa, que actua com a local i que pretén fer efectiva la seva revenja després de caure en les dues darreres finals.

Gual obre la llauna

En la victòria davant Alemanya, els de Carlos Feriche han començat molt forts i ja des dels primers instants s’han avançat en el marcador gràcies a un llançament llunyà de Marc Gual, que feia el primer gol del torneig. Després de la diana inicial, Adroher s’ha destapat amb un hat-trick, segellant així el triomf del combinat espanyol.

Abans del descans, però, Bancells ha ampliat distàncies i ha estat l’encarregat de fer el cinquè gol. Per la seva banda, Sergi Fernández s’ha mostrat molt segur sota els pals i ha aturat un penal en els últims instants del primer temps. Ja en la represa, i amb el triomf assegurat, el combinat espanyol ha abaixat el ritme. El doblet de Gil, amb un gol de lliure directe, ha permès establir el 7-0 definitiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut