La USAP vol continuar amb la dinàmica guanyadora

La USAP vol continuar amb la dinàmica guanyadora

La USAP vol aprofitar la tornada a Barcelona per donar continuïtat a la seva primera victòria a la Lliga aquest cap de setmana Els catalans van guanyar el Baiona (18-13) i arriben a la cita de Montjuïc amb la idea de superar el vigent campió del Top-14

La USAP arribarà a Barcelona per al partit del proper dissabte a l'Estadi Olímpic de Montjuïc (15 hores) amb la moral reforçada després d'aconseguir la primera victòria a la Lliga. Els catalans, que havien perdut a l'Aimé Giral davant el Toulon (15-21) i a les sortides a Bègles (26-22) i Clermont (53-31), van sumar quatre punts importants a casa davant el Baiona (18-13).

Els jugadors de Delpoux, tot i no fer el seu millor partit, van emportar-se el triomf gràcies a l'empenta posada davant la impossibilitat de desenvolupar el seu joc. A la primera part, Hook va transformar els cinc cops de càstig per dos dels visitants per deixar un 15-6 a favor a la mitja part. Els companys de Nicolas Mas, lesionat, van saber aplicar-se a la defensa i rendibilitzar l'avantatge a la reanudació quan van sumar tres punts més de nou des de les botes de Hook.

El Tolosa reacciona bé

El triomf dóna més confiança a l'equip de Perpinyà a la tornada a Barcelona un any i mig després i davant d'un rival que arriba com a vigent campió del Top-14 i que va demostrar aquest cap de setmana tot el seu potencial. El Tolosa va reaccionar a la derrota de la darrera jornada a Biarritz (22-17), donant una lliçó a l'Agen (62-13) amb vuit assajos transformats i dos cops de càstig. L'equip de Dusautoir vol a Barcelona un nou triomf per confirmar el seu bon inici després de guanyar a les dues primeres jornades (23-22 davant Castres i 37-22 amb el Mont-de-Marsan).

[[BOTOVERMELL::Entrades++Comprar::http://usap.billetterie.datasport.eu/App/Web/LogExt.aspx?Reference=USAP&type=trck&idtrck=XR2XXF8CEA8FJXZ5::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut