La millor arrencada de Pedro

La millor arrencada de Pedro

El davanter canari, autor de dos gols amb el Barça i dos més amb la selecció espanyola en aquest inici de curs, està gaudint de la seva millor estrena realitzadora en una temporada

Pedro Rodríguez ha començat més fort que mai. En aquest inici de curs, el ‘17’ blaugrana ja ha celebrat fins a quatre gols. Els dos primers van arribar en els dos primers compromisos oficials amb el FC Barcelona, contra la Reial Societat a la Lliga (5-1) i el Madrid en l’anada de la Supercopa d’Espanya (3-2). Amb la selecció espanyola en va fer dos més divendres passat, contra l’Aràbia Saudita, en un partit en què va destacar per damunt de la resta (5-0). El canari ha arrencat amb gols i força.

Un final en forma

Després d’uns mesos amb un rendiment irregular a causa de les lesions, Pedro va concloure el curs passat tal com ha començat aquest: veient porta. Es va acomiadar de la temporada 2011/12 amb dos doblets, contra el Rayo a la Lliga (0-7) i contra l’Athletic Club a la final de Copa (0-3), dianes que li van atorgar també el passaport per a la llista definitiva de Del Bosque per a l’Eurocopa, d’on va tornar amb el títol de campió.

Millor que mai

Aquest inici de curs recorda, i molt, el de la seva eclosió, l’estiu del 2009. Llavors va arrencar la temporada amb una diana decisiva en l’anada de la Supercopa d’Espanya a camp de l’Athletic Club (1-2) i amb una més a la segona part de la pròrroga de la Supercopa d’Europa contra el Xakhtar Donetsk (1-0). Aquell curs va signar un total de 23 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut