Local

El Barça B, segon màxim golejador de Segona A

El conjunt d’Eusebio, que ha encadenat dues victòries consecutives, és també el segon equip més realitzador de tota la Divisió de Plata, amb 9 gols

Si una cosa tenen els partits del Barça B d’enguany són gols. I espectacle. Després de quatre jornades, el conjunt d’Eusebio Sacristán és el segon més golejador de tota la Segona A, amb 9 dianes, únicament superat per l’Elx, líder de la categoria i amb 10 gols a favor. Deulofeu (4 gols) lidera el rànquing blaugrana, seguit de Dongou, Sergi Roberto, Kiko Femenía, Rafinha i Luis Alberto, amb una diana cadascun.

Precedents semblants

No és gens estrany que el Barça B encapçali classificacions d’aquest tipus. El seu joc ofensiu ja el va permetre finalitzar com el quart conjunt més golejador la temporada 2011/12, superat només pels tres equips que van assolir l’ascens a Primera (Deportivo, Celta i Valladolid). El planter blaugrana va marcar un total de 63 gols.

Un any abans, a la temporada 2010/11, el Barça B ja va concloure el curs com l’equip més realitzador de Segona A, empatat amb el Betis. Tots dos van anotar 85 gols.

Més notícies aquí