Retorn a l’activitat abans d’anar a Bulgària

Retorn a l’activitat abans d’anar a Bulgària

El Barça Regal torna a l’activitat aquest dilluns després d’un dia de festa i dimarts es traslladarà a Bulgària per realitzar-hi una estada amb dos amistosos

El FC Barcelona Regal ha tornat als entrenaments després de gaudir d’un dia de festa diumenge. Els homes de Xavi Pascual s’exerciten aquest dilluns en sessió doble per tal de seguir preparant-se de cara a l’inici de la pretemporada.

Aquest dilluns al matí, els jugadors han tingut una sessió eminentment física, dirigida per Toni Caparrós, el preparador físic de l’equip. A més, els jugadors han realitzat el Test 8 per tal de veure com van evolucionant físicament. A la tarda, tornen a entrenar-se al Palau Blaugrana i la pilota tornarà a ser la protagonista de la sessió.

Estada a Bulgària

Dimarts el Barça Regal marxarà cap a Bulgària per realitzar una estada que el portarà a enfrontar-se al Lukoil Academic, divendres a les 20.30 h, i dissabte contra el Panathinaikos o bé l’Estrella Roja. Tots dos partits es jugaran a Sofia. L’equip s’estarà de dimarts a dijous a Pravets i divendres es traslladarà a la capital búlgara per tal de jugar els dos amistosos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut