Cita important per a l’Argentina, Xile i Espanya

Cita important per a l’Argentina, Xile i Espanya

Dotze jugadors del Barça disputen aquest dimarts compromisos internacionals de classificació per al Mundial 2014

La fase de classificació per al Mundial 2014 avança una jornada més aquest dimarts amb una alta participació barcelonista. Dotze jugadors del primer equip del Barça, repartits en les seleccions de l’Argentina, Xile i Espanya, disputen partits en els seus respectius grups.

Perú-Argentina (Lima, 20.25 hora local)

L’Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano es va situar líder de la lligueta sud-americana gràcies al triomf de fa poc per 3-1 contra el Paraguai i buscarà una victòria fonamental a Perú, atès l’equilibri classificatori. Messi va veure porteria en l’anterior matx i Mascherano reapareixerà una vegada complerta una sanció.

Xile-Colòmbia (Santiago de Xile, 16.30 hora local)

Tot i que comparteix grup amb l’Argentina, la Xile d’Alexis Sánchez afrontarà el primer i únic duel oficial d’aquesta aturada per seleccions. Serà també un enfrontament clau, ja que Xile és segona, amb 12 punts, i Colòmbia, cinquena, amb 10. Els cafeters vénen de vèncer per 4-0 a l’Uruguai.

Geòrgia-Espanya (Tbilisi, 21.30 hora local)

D’altra banda, Espanya debuta a la classificació per al Mundial amb una visita a Geòrgia. Després de la còmoda victòria en l’amistós amb Aràbia, els nou blaugranes convocats per Vicente del Bosque –Valdés, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Villa i Pedro- es veuen les cares amb un rival que es va imposar 1-0 a Bielorússia en l’únic partit que ha jugat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut