La fotografia de ‘Corrent Fem Barça’

La fotografia de ‘Corrent Fem Barça’

Els inscrits a ‘Corrent Fem Barça’ tenen una cita, diumenge al matí, per realitzar una fotografia conjunta amb la samarreta de la Lliga social

Aprofitant la disputa de la 34 Cursa de la Mercè, segona cursa de  ‘Corrent Fem Barça’, tots els inscrits a la Lliga social d’atletisme blaugrana estan convocats a les 8.45 h per una fotografia de grup, amb la samarreta de ‘Corrent Fem Barça’. La cita serà a la Font Màgica de Montjuïc, a les escales que donen accés al Palau Nacional.

Creixent amb les curses

La 34a edició de la Cursa de la Mercè és una de les curses assenyalades dins del calendari de curses populars i és la segona de la Lliga social ‘Corrent Fem Barça’.

Després de la bona acollida de la iniciativa, en les inscripcions i a la participació de la primera cursa, ara arriba el moment que els participants a ‘Corrent Fem Barça’ es puguin conèixer i realitzar una fotografia conjunta.

La cita serà diumenge a les 8.45 h Font Màgica de Montjuïc, a les escales que donen accés al Palau Nacional amb el temps suficient per poder fer la fotografia de grup i després iniciar l’escalfament de la Cursa de la Mercè.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut