El Getafe, un habitual després de les aturades

El Getafe, un habitual després de les aturades

El FC Barcelona i el Getafe s’han enfrontat en tres ocasions després de diferents aturades de la competició de Lliga, amb un balanç d’una victòria blaugrana i dos empats

El Barça visitarà aquest dissabte a les 20 h el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe en la quarta jornada de Lliga. Ho farà després de la primera aturada de la competició pels compromisos de les seleccions. Un escenari que s’ha repetit en tres ocasions des que el conjunt madrileny juga a Primera Divisió, amb un balanç de dos empats i una victòria blaugrana.

Temporada 2009/10

El precedent més recent és de fa tres temporades, el setembre del 2009, quan el Barça de Guardiola es va imposar al camp del Getafe després de la primera aturada de la Lliga. Ibrahimovic i Messi van ser els autors dels gols blaugrana al tram final de l’enfrontament (0-2).

Temporada 2008/09

El 23 de novembre del 2008, el Barça rebia el Getafe al Camp Nou just després de recuperar els jugadors internacionals. Era la dotzena jornada de Lliga. Manu del Moral va avançar l’equip madrileny a la primera meitat i Seydou Keita va aconseguir el gol de l’empat al minut 72 (1-1).

Temporada 2006/07

El tercer i últim precedent, el més llunyà, data del gener del 2007. En aquell cas el duel es va disputar després de l’habitual aturada de la Lliga per Nadal. El Barça de Rijkaard va sumar un punt a Getafe (1-1), igualant el gol inicial de Guiza. Xavi va ser l’encarregat d’establir l’empat definitiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut