Tornen Messi i Mascherano

Tornen Messi i Mascherano

Els dos argentins s’han entrenat amb normalitat després de jugar amb l’Argentina, però Alexis Sánchez no ho ha pogut fer per una petita lesió

Els 18 internacionals que han estat concentrats amb les seves seleccions els darrers 10 dies ja han tornat a la disciplina blaugrana. Els últims a fer-ho han estat els argentins Leo Messi i Javier Mascherano i el xilè Alexis Sánchez.

Els dos primers s’han exercitat amb normalitat en l’entrenament d’aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva. Alexis, per la seva banda, no ha pogut treballar per la petita ruptura a l’adductor de la cuixa esquerra, detectada abans de la sessió.

El ‘9’ barcelonista s’uneix, doncs, a la baixa d’Andrés Iniesta per a Getafe. Cal recordar, a més, que Jordi Alba no ha pogut entrenar-se per la grip que arrossega. Està previst que els metges tornin a valorar el lateral en l’entrenament d’aquest divendres, previ a la visita al Coliseum Alfonso Pérez.

El d’aquest dijous, ha estat el primer entrenament de la setmana en què Tito Vilanova ha pogut comptar amb tots els efectius per preparar la quarta jornada de Lliga. Com és habitual, el davanter del filial Cristian Tello hi ha estat citat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut