Eusebio: “Treballem intensament per trobar l'equilibri”

Eusebio: “Treballem intensament per trobar l'equilibri”

El Barça B ha fet aquest divendres l’últim entrenament abans de rebre aquest dissabte la vista de la Ponferradina (18 hores) Agostinho Cá ha rebut l’alta mèdica i Gerard Deulofeu s'ha entrenat amb el primer equip

El Barça B ha fet aquest divendres l’última sessió preparatòria abans d’enfrontar-se a la Ponferradina aquest dissabte al Miniestadi (18 hores). Eusebio Sacristán no ha pogut comptar amb Gerard Deulofeu, que s'ha entrenat amb el primer equip, ni amb Sergi Juste, encara en fase de recuperació. Edgar Ié continua fent recuperació al marge del grup i Patric Gabarrón no s'ha entrenat a causa d’una amigdalitis.

En busca de l’equilibri

Eusebio ha explicat aquest divendres als mitjans informatius que “aquesta setmana hem treballat amb molta intensitat”. “A nivell ofensiu tenim molt de potencial, però seguim treballant per corregir detalls defensius que ens facin trobar l’equilibri”, ha afegit.

La Ponferradina serà un dur rival

L’entrenador del filial veu la Ponferradina com “un equip compacte, disciplinat i que no para de treballar en tot el partit”. L’equip de Claudio Barragán afrontarà el duel amb molta moral després d’eliminar el Vila-real de la Copa del Rei guanyant a El Madrigal (0-2).

Luis Alberto, integrat

Un dels fitxatges del filial d’aquesta temporada, Luis Alberto, va aconseguir el seu primer gol davant el Guadalajara en el seu debut com a titular. Això li ha servit per rebre els elogis del seu entrenador: “Luis Alberto va tenir una actuació molt bona dissabte passat. Està integrat a l’equip i té una bona tècnica, creativitat i intel·ligència”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut