Aquest dissabte es coneixeran els rivals del Barça a la Lliga Europea

Aquest dissabte es coneixeran els rivals del Barça a la Lliga Europea

El FC Barcelona, el Reus, el Liceo, i el Porto són els caps de sèrie La CERH encara s’ha de pronunciar sobre la participació o no del Liceo Si els gallecs no hi prenguessin part, el Blanes entraria al seu lloc i el Noia passaria a ser cap de sèrie

El FC Barcelona comença demà a les 11.30 hores a Paredes –seu de l’Europeu 2012- la seva particular participació en la propera edició de la Lliga Europea d’hoquei patins, de la qual és l’actual subcampió.

Els de Gaby Cairo seran caps de sèrie, juntament amb el Reus, el Liceo i el Porto. Els gallecs, però, estan pendents de la decisió final de la CERH sobre la seva participació o no en la màxima competició continental. En el cas que l’actual campió quedés exclòs, el Blanes ocuparia la seva plaça i el Noia passaria a ser cap de sèrie.

El sorteig estarà condicionat en un aspecte important: no hi pot haver cap grup amb la presència de dos equips d’un mateix país, tret d’un, que haurà de tenir dos conjunts de l’OK Lliga, la competició que aporta més conjunts d’un mateix país.  

Els 16 equips participants

Els equips participants en aquesta nova edició de la Lliga Europea són els següents (en negreta els caps de sèrie):

Reus Deportiu, FC Barcelona, HC Liceo o Blanes HC, FC Porto, Club Esportiu Noia, Igualada HC, Hockey Valdagno (ITA), CGC Viareggio (ITA), Amatori Lodi (ITA), SL Benfica (POR), UD Oliveirense (POR), Candelária SC (POR), SCRA Saint Omer (FRA), HC Dinan Quévert (FRA), RSC Cronenberg (ALE), Genève RHC (SUI).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut