Derrota en el debut de l’hoquei gel (9-2)

El FC Barcelona cau a la pista del CH Jaca per set gols a la primera jornada del Top 6 de la màxima divisió de l’hoquei gel estatal

Mal inici per al Barça d’hoquei gel, a la primera jornada del Top 6. Els homes de Danilo Didkosvky no van poder posar resistència a un dels equips més potents de la categoria com és el CH Jaca

El primer quart marca

Els de Jaca van sortir amb la intenció de trencar el partit en el primer quart. Malgrat els intents dels blaugranes per defensar la porteria, en el minut 7 va arribar el primer gol del CH Jaca.

Del minut 12 al 16 l’envestida dels aragonesos va ser intensa. Quatre gols més van caure del costat del Jaca per finalitzar el primer quart amb un contundent 5 a 0.

Sense opció

En el segon període les coses no van millorar i els de Jaca van tornar a marcar tres vegades. per situar el marcador en 8 a 0.

En el tercer i darrer període, els blaugranes van treure forces de cara a la porteria aragonesa i els gols del capità Muñoz i d’Engstrom van deixar el marcador en el definitiu 9 a 2.