El Barça B d’handbol, aposta de futur

El Barça B d’handbol, aposta de futur

El segon equip de l’handbol blaugrana afronta una nova temporada amb l’objectiu de formar jugadors i aportar-ne a les convocatòries del primer equip.

El FC Barcelona Intersport B ja està preparant la temporada 2012/13. Malgrat que no inicien la competició fins al 7 d’octubre, els joves ja treballen per millorar i afrontar la segona categoria de l’handbol estatal, la Divisió d’Honor Plata.

Per sobre dels resultats

La temporada passada, el segon equip de l’handbol blaugrana va finalitzar en primer lloc i va ser el campió de la Divisió d’Honor Plata.

Aquest fet podria condicionar la feina d’aquesta temporada, però el seu entrenador, Toni Gerona, ho té molt clar: “No ens marquem repetir ni igualar la posició que vam aconseguir l'any passat, sinó arribar a treballar cada dia al màxim i construir un veritable equip, tal com vam fer la temporada passada”.

Els objectius són clars, com explica Gerona: “L'equip guanya en pes i alçada, tot i que perdem una mica d'experiència. L'objectiu passa per seguir ajudant el primer equip en les seves convocatòries i fer que setmana a setmana els jugadors vagin adquirint els requeriments propis d'un jugador professional, competint al màxim cada cap de setmana”.

Canvis a la plantilla

Els equips filials solen canviar força la seva configuració d’una temporada a l’altra i el FC Barcelona Intersport B no és una excepció.

Tres baixes significatives ha tingut el filial blaugrana: el porter Rodrigo Corrales, cedit al BM Osca, el lateral Carlos Molina, cedit al BM Aragó i la marxa de Khaled Chentout al Notteroy de Noruega. A més, els extrems David Balaguer i Aitor Ariño treballen amb dinàmica del primer equip.

Toni Gerona ha incorporat tres jugadors del Juvenil: Natxo Biosca, Guillem Lozano i Oriol Rey i del mercat internacional han vingut el txec Michal Kasal i l’irlandès Karin Andersson.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut