Missió Wembley per a Iniesta i Messi

Missió Wembley per a Iniesta i Messi

El ‘8’ i el ‘10’ del FC Barcelona reconeixen en una entrevista a uefa.com que afronten la màxima competició europea “amb la màxima il·lusió” i sense refiar-se del grup

Andrés Iniesta i Leo Messi tenen un objectiu a llarg termini entre cella i cella: la final de la Lliga de Campions que es jugarà a Wembley el 25 de maig del 2013. “És un estadi molt important per al Barça. Dues de les quatre Champions que té el Club dues són d’allà, i tenim la ment posada a Wembley, tot i que queda un camí llarguíssim. El futbol d’avui dia està tan igualat que és molt difícil arribar fins al final, però ens ho prenem amb la màxima il·lusió i lluitarem fins on podem”, ha declarat el jugador manxec a uefa.com. També Leo Messi ha parlat sobre la Lliga de Campions que arrenca ja: “Com cada any, volem guanyar-ho tot. Estem preparats per intentar-ho”.

El record del Chelsea, present

Tots dos han recordat el final de l’última edició per a l’equip blaugrana. “Contra el Chelsea ho vam fer pràcticament tot bé, però ells van marcar dos dels seus gols en el temps de descompte [de la primera meitat], tant allà com aquí”, ha afirmat Iniesta. Messi, protagonista d’aquella eliminatòria pel penal fallat a la tornada, recorda amb més amargura el doble duel contra els anglesos: “Ens va quedar l’espina de no classificar-nos, sobretot a mi per errar aquell penal”. Al final, com apunta Iniesta, tot va ser qüestió de “sort”: “Altres cops l’hem tingut, aquest cop no tocava”.

Sense confiances

Ara, però, no toca ni pensar en el Chelsea ni en la llunyana final de Wembley. Primer arriba la fase de grups. “A la Champions League no hi ha grups assequibles. A priori un grup pot semblar més fàcil que un altre, però els partits s’han de jugar. Sabem per experiència que qualsevol equip et complica la vida”, ha conclòs Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut