Recordes qui va marcar fa 18 anys contra l'Spartak al Camp Nou?

El Dream Team va viure una de les seves nits europees més màgiques davant el conjunt rus, al qual es va imposar per 5-1 a la Lliga de Campions 1993/94

Una única vegada l’Spartak de Moscou ha visitat el Camp Nou i aleshores, el 16 de març del 1994, va ser engolit pel Dream Team. Era la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions i el Barça va superar l’equip rus per un contundent 5-1. I això que els visitants es van avançar aviat amb un gol de Valery Karpin. Stòitxkov empatava al minut 34, però la remuntada barcelonista es va consumar en l’últim quart d’hora de partit, quan van marcar Amor, Koeman (2) i Romário.

És considerada una de les grans nits europees de l’etern combinat dirigit per Johan Cruyff. Amb aquest triomf contra l’Spartak, el Barça posava peu i mig a les semifinals de la màxima competició continental, on es trobaria el Porto a partit únic. La trajectòria culer a la Champions 94 acabaria bruscament amb la desafortunada final d’Atenes davant del Milan.