Local

El Barça Lassa defensarà la Lliga Europea a Lisboa

El WS Europe RH ha designat la pista de l’Sporting com a seu de la Final Four

El títol de la Lliga Europea, aconseguit a Porto el 2018, es defensarà també a terres portugueses. En aquest cas, a Lisboa. El WS Europe Rink Hockey ha designat aquest dijous la pista de l’Sporting Clube de Portugal com a seu de la Final Four. El Barça Lassa jugarà la semifinal el dissabte 11 de maig contra el Porto (reedició de les últimes finals de Lliga Europea, Continental i Interncontinental). En cas de victòria blaugrana, la final la jugaria el diumenge 12 contra el vencedor del duel entre l'Sporting i el Benfica.

Aquesta serà una Final Four inèdita en diversos sentits: és la primera vegada que els quatre clubs esmentats s'hi trobaran, ja que amb el format actual mai no hi havia hagut tres equips portuguesos a les semifinals. I també serà la primera vegada que aquesta fase final es jugarà al Pavilhão João Rocha, modern recinte poliesportiu de l’Sporting que va inaugurar-se el juny del 2017 i amb capacitat per a 3.000 espectadors.

Els records de Lisboa

El Barça Lassa jugarà per primera vegada al pavelló João Rocha, però aquesta no serà la primera vegada que la Copa d’Europa es decidirà a Lisboa. El barcelonisme té dos bons i un mal record de la ciutat portuguesa.

Els anys 1973 i 1980 es van celebrar a Lisboa la primera i la cinquena Copa d’Europa de la història de la secció, en dues eliminatòries d’anada i tornada contra el Benfica. El mal record és més recent, en la Final Four disputada el 2016 a la pista del Benfica, en que l’equip blaugrana va ser eliminat a la semifinal davant l’amfitrió.

Més notícies aquí