El Barça amplia el contracte de Xavi Pascual fins al juny del 2015

El Barça amplia el contracte de Xavi Pascual fins al juny del 2015

El FC Barcelona i Xavi Pascual han arribat a un principi d’acord per ampliar el contracte del tècnic fins a la temporada 2014/15. El seu contracte expirava a l’acabament de la present temporada (2012/13)

El proper dia 28 de setembre tindrà lloc la conferència de premsa en què el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, acompanyat de Joan Creus, director tècnic del FC Barcelona Regal, concretaran les línies mestres del nou projecte del FC Barcelona Regal i on s’aprofitarà per fer oficial la signatura de l’acord amb l’actual entrenador del primer equip blaugrana fins a la temporada 2014/15.

Aposta de continuïtat

Xavi Pascual, de 40 anys, va substituir Dusko Ivanovic el 14 de febrer del 2008 i des d’aleshores no ha deixat de sumar èxits com a tècnic del Barça Regal. A la temporada 2007/08 va portar l’equip a disputar la final de l’ACB i l’any següent es va convertir en l’entrenador més jove a proclamar-se campió de Lliga, després de derrotar el TAU de Vitòria a la final. Va ser el primer títol de Pascual com a entrenador blaugrana.

El curs següent, el 2009/10, el FCB Regal guanyaria quatre dels cinc títols en joc -Eurolliga, Copa del Rei, Supercopa i Lliga Catalana- i únicament s’escaparia la Lliga Endesa. Els de Pascual van aixecar a París la segona Eurolliga de la història de la secció.

12 dels 22 títols en joc

Una proporció que es va mantenir la temporada 2010/11. El Barça Regal repetiria triomfs a la Copa del Rei, la Supercopa i la Lliga Catalana i s'adjudicaria la Lliga Endesa superant el Bizkaia Bilbao a la final. L’any passat, l’equip va sumar tres nous èxits. A l'inici del curs, Supercopa Endesa i Lliga Catalana, i al final, en un duel inoblidable contra el Reial Madrid, on es va remuntar un 2-1 advers, la Lliga Endesa.

Entre els mèrits del tècnic blaugrana, a banda de la qualitat del bàsquet practicada pel seu equip, destaca el fet d’haver guanyat 12 dels 22 títols que ha disputat fins ara i d’haver estat present en 18 de les 22 fases finals possibles. L’enginyer de l’èxit continuarà al capdavant del projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut