Local

Tello, home d’or a la Champions

Cristian Tello suma tres gols a la Champions en els quatre partits que ha disputat fins ara a la màxima competició continental, només un com a titular

Tello va rebre aquest dimecres l’ovació de l’afició. Va deixar el terreny de joc després de marcar el primer gol del duel contra l’Spartak de Moscou i de donar una excel·lent assistència a Messi. La UEFA el va escollir ‘Jugador del partit’. El jove futbolista blaugrana viu un idil·li amb el gol en les seves primeres aparicions a la Champions. N’ha marcat tres en els quatre partits que ha disputat fins ara, només un com a titular, el d’aquest dimecres a l’Estadi. Els seus dos primers gols els va marcar el curs passat, en la golejada contra el Bayer 04 Leverkusen (7-1). Tello en va fer dos i Messi, els altres cinc.

Aquesta temporada Tello ha estat titular en quatre dels sis partits que ha jugat fins ara –el Barça n’ha disputat set- i és un dels onze jugadors més utilitzats per Tito Vilanova. Actuacions com la d’aquest dimecres li permetran continuar creixent al costat dels millors.

Més notícies aquí