‘Barcelona Ciutat HandboliCat’, en marxa

‘Barcelona Ciutat HandboliCat’, en marxa

El programa de promoció de l’handbol a Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament, la Federació Catalana i el CEEB, ja camina

El programa de promoció de l’handbol ‘Barcelona Ciutat HandboliCat' ha estat presentat a la sala de premsa del Camp Nou. Amb la presència de a tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, el president de la FCH, Tomàs Moral, el president del CEEB, Jaume Mora, i el coordinador del programa, Fernando Barbeito, s'han explicat les línies mestres d’aquesta iniciativa.

Dinamització de l’handbol

Dinamitzar l’handbol a la ciutat mitjançant diverses accions de promoció de la disciplina entre infants i joves en edat escolar, als equipaments esportius de la ciutat i a través de les activitats populars i ciutadanes és l’objectiu principal del programa.

La celebració del Mundial 2013 d’handbol a Barcelona esdevé una oportunitat única per a la promoció de l’esport, i les entitats i l’Ajuntament treballen perquè se n'incrementi el nombre de practicants.

Durant aquest i el proper curs acadèmics, el programa treballarà per a la promoció de l’handbol, la creació d'un focus de participació i perquè n'augmenti el nombre de practicants.

La Taula de l’Handbol

Entre totes les propostes del programa que es deriva de 'Barcelona Ciutat HandboliCat', la més innovadora serà la creació de la Taula de l’Handbol de Barcelona. La creació d’aquesta taula, així com les accions específiques de promoció de l’handbol que se'n deriven, compta amb l’esforç de tots els agents esportius de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Barcelona Esports, el CEEB, la FCH, els clubs de base de la ciutat, entitats que gestionen grups de pràctica o competició, centres educatius, el FC Barcelona i personalitats vinculades a l'handbol formaran part d’aquesta taula de reflexió, impuls i millora de l’handbol.

Tots es comprometen a fer un esforç i a implicar-se per tenyir d'handbol la capital catalana i promocionar totes les activitats d’iniciació esportiva, de promoció o de competició de l’handbol que es duguin a terme durant les temporades 2012/13 i 2013/14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut