FC Barcelona – Granada: Ple al quinze

FC Barcelona – Granada: Ple al quinze

22 hores, GolT, Canal+ Liga – L’equip de Tito Vilanova busca al Camp Nou la cinquena victòria consecutiva a la Lliga contra un Granada que encara no sap el que és guanyar

La Lliga de Campions i les emocions fortes viscudes contra l’Spartak de Moscou ja són història. 72 hores després del debut europeu, el FC Barcelona rep el Granada amb l’objectiu d’una nova victòria a la Lliga. Seria la cinquena, el ple al quinze, un repte que col·locaria els de Tito Vilanova en una situació òptima abans de dos dels compromisos més complicats de la temporada, la visita al Sánchez Pizjuán (29 de setembre) i el Clàssic contra el Madrid al Camp Nou (7 d’octubre).

Torna Jordi Alba

El FC Barcelona afronta la visita del conjunt andalús minvat per les absències a la rereguarda. Sense Puyol ni Piqué, Tito Vilanova haurà d’apostar per un eix defensiu nou aquest curs. Les principals opcions apunten a Bartra o Song com a acompanyants de Mascherano, tot i que també Sergio Busquets, amb experiència a la posició, podria jugar de central. Sigui com sigui, no tot són lesions a la defensa. I és que Jordi Alba, un cop superada la seva grip, torna a una convocatòria.

El Granada, sense triomf

La cita, tot i arribar en les primeres jornades de competició, comença a tenir un cert aire d’urgència per al Granada. L’equip de Juan Antonio Anquela, extècnic de l’Alcorcón que va deixar fora de la Copa el Reial Madrid al 2009, encara no coneix la victòria a la Lliga. Fins ara, únicament ha sumat dos punts, assolits a casa contra el Sevilla (1-1) i el Deportivo (1-1). Lluny de Granada no va marcar ni a Vallecas (1-0) ni al Bernabéu (3-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut