Pascual: “Hem sabut portar bé l’avantatge”

Pascual: “Hem sabut portar bé l’avantatge”

Xavi Pascual s’ha mostrat content pel rendiment dels seus jugadors en el tercer partit en quatre dies i espera no pagar l’esforç a la final de la Lliga Catalana

“És una victòria que ens permet jugar una nova final. Ha estat un partit que a partir del segon quart hem gaudit d’avantatges importants i hem sabut portar bé”. Aquesta ha estat la valoració de Xavi Pascual després de la victòria amb autoritat del Barça Regal davant el Força Lleida a les semifinals de la Lliga Catalana.

I continuava: “L’únic ‘però’ han estat les pèrdues de pilota. Sense ser excusa, és una pilota nova, molt inflada i diferent. Els jugadors s’han sentit molt incòmodes al dribling”. L’entrenador blaugrana també ha elogiat l’actuació del rival, que portava la iniciativa al principi: “Tot i ser d’una categoria inferior fa les coses ben fetes i té força talent. Els partits no es guanyen mai al primer quart”.

Final de “pronòstic obert”

En la roda de premsa, Pascual encara no coneixia quin seria el contrincant en la final de dimecres. Tot i això, tenia clar que seria un partit “de pronòstic obert, fos quin fos el rival”. Serà el quart duel en cinc dies per als seus homes i ja ha avançat que el cos tècnic blaugrana treballarà per superar aquest factor. “No es fàcil i hem mirat que alguns jugadors no tinguin desgast. Sortirem a jugar i esperem que el partit no se’ns faci molt llarg”, explicava.

També ha parlat Sarunas Jasikevicius

“És un títol important per a nosaltres. A veure si demà juguem una mica millor i el podem aconseguir”

“No hem jugat gaire partits aquesta pretemporada. Hem entrenat molt. Ara en juguem quatre en cinc dies i hem de guanyar aquesta Lliga Catalana sí o sí. Ens ajudarà a estar millor per a l’inici de la Lliga Endesa”

“Necessito una mica més de temps per acabar d’estar a un bon nivell”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut