La Memòria 2011/12, a l’abast dels socis

La Memòria 2011/12, a l’abast dels socis

Els socis del Barça podran consultar a partir d’aquest dimarts la Memòria anual del FC Barcelona. Un document que està dividit en dos llibres, Club i Fundació

La Memòria del FC Barcelona permet fer balanç de la temporada a totes les àrees de l’Entitat i és el document que es lliura als socis compromissaris el dia de l’Assemblea General Ordinària. 

Memòria del Club i de la Fundació

La Memòria del Club és un llibre de 200 pàgines dividit en quatre grans àrees: esportiva, social, institucional i econòmica. El document inclou un balanç de la temporada de tots els equips professionals, els equips inferiors i les seccions amateurs. També es repassen les activitats, actes i projectes socials i institucionals duts a terme al llarg de la temporada i, entre d’altres, inclou un resum de l’àrea comercial i un resum de l’activitat econòmica de la temporada anterior.

Pel que fa a la Memòria de la Fundació, el document és de 100 pàgines i repassa totes les campanyes, programes, aliances i activitats realitzats al llarg de la temporada i també es presenten els comptes anuals de l’exercici.

[[BOTOGRIS::Memòries del FCB++::http://www.fcbarcelona.cat/club/premsa/detall/fitxa/memoria-anual-del-fc-barcelona::VER::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut