Anaitasuna, rival a vuitens de Copa d’handbol

Blaugranes i navarresos jugaran, a partit únic i a la pista d’Helvetia Anaitasuna, l’eliminatòria de vuitens de la Copa del Rei d’handbol

El FC Barcelona Intersport ja coneix el rival de vuitens de final de Copa del Rei d’handbol. Helvetia Anaitasuna ha estat l’equip que li ha tocat en el sorteig que ha tingut lloc dimarts al migdia a la seu de l’Asobal

Rival complicat

Helvetia Anaitasuna no és un rival fàcil per als homes de Pascual, tal com va demostrar a la primera jornada de la competició. Els blaugranes van debutar, aquesta temporada a l'Asobal, al Palau davant el navarresos.

Els homes entrenats per l’exjugador blaugrana Aitor Etxaburu van plantar cara als homes de Pascual durant 40 minuts al Palau i van fer treballar de valent els blaugranes per assolir el primer triomf de la temporada a la Lliga.

La qualitat dels navarresos i el fet de disputar l’eliminatòria a partit únic a Pamplona donen un plus de dificultat a aquesta eliminatòria.

Nou sistema de competició

Per a la temporada 2012/13, la Copa del Rei d’handbol canvia el seu sistema de competició. A vuitens de final s’han sortejat els aparellaments entre els vuit primers classificats de la temporada 2011/12, en un pot, i els altres 8 equips en un altre pot.

L’eliminatòria serà a partit únic, a la pista dels equips del segon pot el dia 5 de desembre i els classificats passen a l’eliminatòria de quarts de final.

Els quarts de final seran en eliminatòria d’anada i tornada i no hi haurà restriccions en el sortei. Per tant, els vuit classificats per a quarts poden enfrontar-se entre si i l’ordre de joc el determinarà l’ordre d’extracció. Els quarts és disputaran a finals de febrer, anada, i finals de març, tornada.

Final a quatre

La part final de la competició de Copa es resoldrà en format de Final a Quatre. Els guanyadors de l’eliminatòria de quarts disputaran, el primer cap de setmana de maig, semifinals i final en una seu pendent de determinar.

Els quatre equips classificats s’emparellaran per sorteig pur i no hi haurà caps de sèrie ni cap altre restricció en el sorteig.