Arrenca la Champions d’handbol

Arrenca la Champions d’handbol

24 equips lluitaran per assolir la Final a Quatre de Colònia i pel títol més preuat de l’handbol europeu

La música de la VELUX EHF Champions League tornarà a sonar als pavellons d’Europa a partir d’aquest dijous, dia que arrenca la Champions d’handbol. Quatre partits, entre aquests el del FC Barcelona Intersport a Schaffhausen, donaran el tret de sortida a la competició més exigent.

Mateix format

La Champions d’handbol manté el format de competició dels darrers anys. Una fase inicial amb 4 grups de sis equips on juguen tots contra tots. D’allà, quatre són els equips classificats per a vuitens de final.

A vuitens els encreuaments enfrontaran els primers de grups amb els quarts i els segons amb els tercers per donar pas als quarts de final. Els guanyadors de l’eliminatòria de quarts disputaran la Final a Quatre de la competició a Colònia, el primer cap de setmana de juny.

Clàssics i nous aspirants

El THW Kiel, actual campió de la competició en vèncer l’any passat el BM Atlètic de Madrid, haurà de suar de valent per poder reeditar el títol. Els alemanys han reforçat el seu equip amb homes com Vujin, Toft Hansen i Sigurdsson…, i mantenen l’estructura de l’equip de la temporada anterior.

El FC Barcelona Intersport surt com un dels favorits a disputar el títol als alemanys. La baixa de Nagy ha estat suplerta, al lateral, per les incorporacions de Montoro i Gurbindo i l’arribada d’Arpad Sterbik a la porteria dóna un plus a la defensa dels homes de Pascual.

El BM Atlètic de Madrid i el MKB Veszprém són dos altres equips cridats a assolir el títol. Els madrilenys, malgrat les baixes, continuen tenint un equip sòlid i experimentat i els hongaresos han incorporat Nagy, Oneto i Ugalde i de la mà de l’exblaugrana Antonio Carlos Ortega a la banqueta formen un dels equips més potents del continent.

Txekhovskie, Montpeller i Fuchse Berlin són tres equips que poden lluitar per accedir als llocs de privilegi de la competició. Tots tres tenen plantilles compensades i experimentades i poden fer el salt al capdamunt d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut