Juan Carlos Navarro: “Tinc ganes de donar guerra a tothom”

Juan Carlos Navarro: “Tinc ganes de donar guerra a tothom”

El jugador del Barça Regal ha estat el representant de l’equip en la presentació de la Lliga Endesa 2012/13 que ha tingut lloc aquest dimecres a Madrid

Juan Carlos Navarro ha representat aquest dimecres el FC Barcelona Regal en la presentació de la Lliga Endesa 2012/13 que ha tingut lloc a Madrid. Una presentació, aquesta, que ha reunit 18 dels autèntics protagonistes, els jugadors, d’una competició de la regularitat que promet espectacle. La Lliga Endesa, doncs, ha donat el seu tret de sortida amb un acte que, a més, ha comptat amb música, molta llum i espectaculars concursos de triples i esmaixades – Navarro ha exercit de membre del jurat per valorar-ne les millors.

De mica en mica, cadascun dels jugadors assistents ha fet la seva intervenció. En el cas de Juan Carlos Navarro, que segueix recuperant-se de la fasciïtis plantar que té, ha manifestat que es “troba millor” i, a la vegada, ha expressat en veu alta el seu desig de “poder oblidar la lesió d’aquí poc, i estar bé aviat”. I ha afegit: “Tinc ganes de donar guerra a tothom”, just abans de reiterar les seves ganes de jugar sense haver de preocupar-se pel seu cos.

“L’objectiu és guanyar el títol”

Ja després de la presentació, la Bomba ha reconegut que la plantilla encara “té moltes coses a millorar”. En aquest sentit, Navarro ha indicat que els nous jugadors del grup encara s'estan integrant a l'equip, i que el FC Barcelona Regal ha de “superar-se dia a dia”. “Hi ha molta qualitat i jerarquia aquest any a la Lliga, però l’objectiu és guanyar el títol, és la nostra obligació”, ha afirmat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut