El Barça Regal, dominador de la Lliga Catalana

El Barça Regal, dominador de la Lliga Catalana

L’equip de Xavi Pascual ha aixecat aquest dimecres el seu setzè títol de campió de la Lliga Catalana ACB, el quart consecutiu des de l’any 2009 Juan Carlos Navarro, que segueix la seva recuperació, és el blaugrana que més n’ha guanyat, amb un total de set

El Barça Regal ha aconseguit, aquest dimecres, la setzena Lliga Catalana de la història de la secció. Amb aquest títol, els de Xavi Pascual segueixen sent els grans dominadors del bàsquet català dels últims anys sense discussió.

Hegemonia incontestable

Des que l’any 2009 va aixecar la seva tretzena Lliga Catalana, l’equip culer no ha tingut rival en aquesta competició. D’aleshores ençà, ha encadenat un pòquer espectacular que l’ha deixat sense rival. Només el Joventut s’ha atrevit a plantar-li cara pel que fa al palmarès: els verd-i-negres sumen onze Lligues Catalanes que han quedat completament eclipsades per les setze que ja acumula el Barça Regal.

Navarro, hexacampió

Si hi ha un home que sap què és guanyar la màxima competició basquetbolística catalana, aquest és el capità blaugrana, Juan Carlos Navarro. Des que l’any 2000, coincidint amb la seva primera temporada oficial com a jugador del primer equip, va aixecar la primera Lliga Catalana, ho ha repetit fins a cinc vegades, els anys 2001, 2004, 2009, 2010, 2011 i 2012. Amb la d’aquest dimecres, doncs, malgrat no poder-hi participar per la fasciïtis plantar que arrossega, s’ha apuntat el seu setè títol de campió, esdevenint el culer amb més Lligues Catalanes al seu palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut