Cita històrica del Femení A a la Champions

Cita històrica del Femení A a la Champions

Les de Xavi Llorens s’enfrontaran aquest dimecres a un històric de la competició com l’Arsenal Ladies. El matx començarà a les 19 hores (Barça TV, Esport 3) Les londinenques van ser campiones de la màxima competició continental la temporada 2006/07

L’equip Femení A del FC Barcelona viurà aquest dimecres (19 hores, Barça TV, Esport 3) un dia històric: les noies de Xavi Llorens debutaran a la Lliga de Campions.

El rival

L’Arsenal Ladies és un dels equips emblemàtics de la Premier League, de fet s’ha proclamat campió d’aquesta competició en un total de dotze ocasions. El seu palmarès a la Champions també és d’allò més remarcable, ja que la temporada 2006/07 es va enfilar al cim del futbol europeu per primera vegada. Amb una plantilla farcida de jugadors internacionals amb la selecció anglesa, les londinenques seran un rival d’allò més dur per al Barça.

L’equip, il·lusionat

Des del tècnic fins a les jugadores destaquen una premissa respecte al partit de demà, la il·lusió i les ganes de conèixer una competició nova per a tothom. Xavi Llorens explica que “tenim moltes ganes que arribi el partit, el nostre objectiu és arribar amb opcions al partit de tornada”. A aquestes paraules s’hi afegeixen la portera, Laura Ràfols, que destaca que “després de vuit anys al Club és un premi i un somni jugar la Champions” i Sònia Bermúdez, l’única jugadora que ha disputat aquesta competició amb el Rayo Vallecano, assegura que “tot l’equip espera aquest partit des del juny, quan vam guanyar la Lliga”.

El premi al treball

El vestidor blaugrana afronta aquest nou repte amb il·lusió i amb l’objectiu de gaudir-lo i arribat tan amunt com sigui possible, però sense exigències pel que fa al resultat. El fet de poder jugar la Lliga de Campions per primera vegada a la història representa un premi a la gran temporada que es va dur a terme el curs passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut