Xavi guanya el premi Joc Net de l’Agrupació Barça Jugadors

Xavi guanya el premi Joc Net de l’Agrupació Barça Jugadors

El jurat ha escollit el migcampista com el futbolista del primer equip amb més joc net perquè “sintetitza els valors de l’esportista”

Xavi Hernández és el guanyador de la tercera edició del Premi Barça Jugadors, que atorga l’Agrupació Barça Jugadors al futbolista del primer equip amb més joc net de la temporada 2011/12. El jurat, reunit aquest dimecres al Camp Nou, estava format per representants d’institucions esportives, dels mitjans de comunicació i de l’entorn barcelonista. Els altres cinc finalistes eren Éric Abidal, Andrés Iniesta, Leo Messi, Pedro Rodríguez i Carles Puyol.

Els valors del ‘6’

Segons el jurat, “Xavi sintetitza els valors de l’esportista, com l’esforç, la il·lusió, la companyonia, el respecte i la generositat. La seva estimació cap al FC Barcelona va quedar reflectida, durant tota la temporada passada, en el paper fonamental que va tenir en l’acollida al primer equip dels nous jugadors arribats del planter”.

El jurat també ha valorat “la capacitat de superar l’adversitat i de sortir a cada partit amb la il·lusió del primer dia, així com la senzillesa i humilitat amb què ha acceptat quedar-se a les portes d’obtenir altres reconeixements esportius”. A més, també ha tingut en compte “la capacitat que ha demostrat per avantposar la bona relació amb alguns adversaris per davant de la rivalitat esportiva”.

Succeeix Bojan i Iniesta

Xavi Hernández rebrà el guardó, una escultura de l’autor Agustí Puig, en les properes setmanes. D’aquesta manera, el de Terrassa succeeix Bojan i Iniesta, els vencedors de les edicions 2009/10 i 2010/11 del Premi Barça Jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut