El FC Barcelona, per la pau i l'enteniment a l'Orient Mitjà

Davant l’allau d’informacions relacionades amb la presència del ciutadà israelià Gilad Shalit al Camp Nou, el FC Barcelona vol insistir en la seva voluntat de contribuir a fomentar la pau i l'enteniment a l'Orient Mitjà

Davant l’allau d’informacions relacionades amb la presència del ciutadà israelià Gilad Shalit al Camp Nou, amb motiu del pròxim partit davant el Reial Madrid, el FC Barcelona vol expressar el següent:

• El Club no ha convidat Gilad Shalit, sinó que ha acceptat la petició de presenciar un partit des d’una localitat de l’Estadi, coincidint amb una visita a Barcelona.

• De la mateixa manera que s’ha atès aquesta petició, s’ha acceptat la sol·licitud de l’ambaixada palestina demanant tres invitacions per a Musa Amer Odeh, ambaixador de l’Autoritat Palestina; Jibril Rajoub, president de la Unió Palestina de Futbol; i per al futbolista palestí Mahmoud Al Sarsak.

• El FC Barcelona sempre ha estat un punt de trobada i sempre ha volgut contribuir a fomentar la pau i l’enteniment a l’Orient Mitjà. Com a exemples més recents, el 21 de juliol del 2011, Mahmud Abbas, president de l’Autoritat Nacional Palestina, va ser rebut oficialment a les instal·lacions del Club amb motiu de la seva visita a Barcelona. En aquella ocasió, Mahmud Abbas va agrair “l’hospitalitat del FC Barcelona, un club que és la representació d’una civilització i d’un poble amb uns grans valors.”

• També, amb motiu de la inauguració de La Masia. Centre de Formació Oriol Tort, el mes d’octubre passat, el FC Barcelona, a través de la seva Fundació, va voler contribuir al procés de pau entre Israel i Palestina. Un total de 31 nois, 16 palestins i 15 israelians, van dur a terme la seva primera activitat conjunta, entrenant-se amb residents de la nova Masia, amb el propòsit de conrear una relació esportiva de la mà del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut