Barça Alusport - Umacon Saragossa: Segona victòria al Palau (4-0)

El Barça Alusport s’ha imposat clarament a l’Umacon Saragossa gràcies a les dianes d’Igor en el primer temps, i a les de Fernandao, Ari i Lozano en el segon

Al Palau les victòries es queden a casa. El Barça Alusport s’ha desfet aquest divendres a la nit de l’Umacon Saragossa gràcies als gols d’Igor, Fernandao, Ari i Lozano, en un partit força igualat en el primer temps –s’ha arribat amb un ajustat 1-0 a la mitja part- i absolutament blaugrana en el segon, en què els de Carmona s’han exhibit amb un recital liderat per Fernandao.

D’aquesta manera, el conjunt de Marc Carmona oblida l’ensopegada d’última hora de la setmana passada a Galícia, recupera el camí del triomf i ja suma set punts a la Lliga.

Aicardo fa l'assistència, i Igor remata

Com en les dues primeres jornades de Lliga, el Barça Alusport s’ha avançat ràpidament en el marcador. Una magnífica jugada individual d’Aicardo per la banda esquerra ha acabat amb una centrada perfecta perquè Igor rematés a gol a boca de canó. Un gran inici per al conjunt de Marc Carmona, que, tot i això, ha patit la reacció del Saragossa minuts més tard. Però primer Fernandao, sobre la línia de gol, i després Cristian han estat clau per evitar l’empat. Abans de la mitja part, Lozano ha desaprofitat també un doble penal. El seu llançament ha anat directament fora.

Fernandao posa la directa

A la represa el partit ha canviat com un mitjó. Lluny de ser igualat, s’ha convertit en un domini aclaparador del Barça Alusport, que ha necessitat 20 segons per posar el 2-0, obra de Fernandao després d’un regat de crac. Per primer cop en tres jornades, el conjunt blaugrana manava amb dos gols d'avantatge en el marcador. I s’ha notat. En el minut 28, Ari ha fet el tercer després d’una gran recuperació i assistència de Fernandao.

Quan quedaven cinc minuts per al final, l’Umacon Saragossa ha arriscat amb el porter-jugador, però l’aposta ha durat poc més d’un minut, fins que Lozano ha robat una pilota a camp propi i ha fet el seu primer gol a la Lliga. El resultat, 4-0, ha acabat sent curt per a un Barça Alusport molt poderós en els 20 minuts finals.