Xavi Pascual: “Un equip gran no pot deixar mai de defensar”

Xavi Pascual: “Un equip gran no pot deixar mai de defensar”

Xavi Pascual ha qualificat de “dolorosa” la derrota d’aquest diumenge i ha assegurat “que un equip gran no pot deixar mai de defensar, encara que no estigui encertat en atac”

El tècnic del Barça Regal ha analitzat amb detall l’ensopegada d’aquest diumenge al Palau: “En els dos primers quarts, tot i que ens ha faltat una mica de circulació i de bones sensacions, hem estat força bé. Teníem 17 punts d’avantatge quan mancaven 40 segons per al descans. Un cúmul de despropòsits ens ha fet marxar als vestidors amb 12 punts d’avantatge i allà és on han nascut els problemes”. “A la represa, amb el canvi defensiu a zona del Blancos de Rueda Valladolid, ens hem bloquejat. I hem comès un error. Un equip gran no pot deixar mai de defensar, encara que no estigui encertat en atac. Això ha propiciat que entréssim a la recta final amb desavantatge i que dues accions individuals dels visitants decidissin el partit”, ha afegit.

Una defensa zonal que Pascual ha assegurat que havien previst: “Sabíem que ens la podíem trobar. Ho havíem treballat als entrenaments i ens sortia prou bé. El que ens ha passat aquest diumenge és gairebé inexplicable”. “Hem fet les coses molt malament i no cal buscar cap altre tipus d’explicació”, ha comentat el tècnic blaugrana, que únicament s’ha mostrat preocupat per la defensa: “Em preocupa la defensa de l’un contra un. Hem encaixat molts bàsquets fàcils”.

Marge de creixement

L’entrenador del Barça Regal ha qualificat de “dolorosa” la derrota d’aquest diumenge al Palau: “Em sap greu per la gent que ha vingut. Una derrota a casa sempre fa mal i aquesta ha arribat molt d’hora. Hem de créixer a mesura que guanyem partits”. En aquest sentit, també ha parlat de dos dels nou joves jugadors blaugrana: “El Marko Todorovic no ha jugat però està preparat per fer-ho. Pel que fa a l’Àlex Abrines, ha debutat al Palau i el primer partit aquí sempre pesa. Avui havien d'estirar del carro la gent que porta més anys a la casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut