Sisena Supercopa d’Espanya per a l’hoquei blaugrana

Sisena Supercopa d’Espanya per a l’hoquei blaugrana

L’equip de Gaby Cairo aconsegueix, després de la victòria davant el Noia Freixenet, el seu sisè títol en aquesta competició Les altres cinc Supercopes d’Espanya les va obtenir les temporades 2004/05, 2005/06, 2007/08, 2008/09 i 2011/12

La victòria davant el Noia Freixenet ha permès a la secció d’hoquei del FC Barcelona aconseguir la seva sisena Supercopa d’Espanya. D’aquesta manera, el Barça es referma com un dels equips europeus més llorejats pel que fa a palmarès. És la segona temporada consecutiva que el FC Barcelona guanya el títol (2011/12 i 2012/13). Els altres quatre els va aconseguir les temporades 2004/05, 2005/06, 2007/08 i 2008/09.

Egurrola i Panadero, líders

Amb aquesta Supercopa, Aitor Egurrola i Sergi Panadero es converteixen en els jugadors de la plantilla actual blaugrana amb més títols d’aquesta competició. De fet, tots dos jugadors han estat presents en els sis trofeus de la Supercopa d’Espanya que té la secció. Mia Ordeig és el tercer blaugrana amb més Supercopes, amb un total de tres. I Marc Gual, Marc Torra, Sergi Fernández, Reinaldo García i Pablo Álvarez aconsegueixen la seva segona Supercopa. D’altra banda, Marc Julià i Sergi Miras s’han endut per primera vegada aquesta competició, ja que eren els dos únics jugadors de la plantilla del FC Barcelona d’hoquei que encara no l’havien guanyat.

A més, és la segona vegada que el Barça s’imposa, a la Supercopa, al Noia Freixenet, després que ja ho fes la temporada 2008/09. El Club Patí Vic, el Reus Deportiu (2) i el Liceo són els altres equips als quals el FC Barcelona d’hoquei ha aconseguit guanyar a la final de la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut