Pascual: “Ho afrontem amb seriositat total”

Pascual: “Ho afrontem amb seriositat total”

Pascual destaca el compromís de l’equip en partit de dimarts, a les 18.30 h, davant el BM Cangas al Palau.

La Lliga Asobal ja ha agafat embranzida i si dissabte el Barça Intersport es desfeia per 15 a 34 del BM Port Sagunt, dimarts té una cita amb la cinquena jornada al Palau davant el BM Cangas.

Seriositat per sobre de tot

Xavi Pascual, que ha atès els mitjans després de l’entrenament matinal de dilluns, ha afirmat que afronten el partit “com s’afronta un partit de Lliga”. “Ho afrontem amb seriositat total”, ha explicat, per dissipar qualsevol dubte de relaxament en un partit que es pot pressuposar còmode per als blaugranes.

Preguntat sobre com motivar l’equip davant de rivals que poden estar lluny de nivell, Pascual s’ha mostrat molt respectuós amb tots els rivals de la Lliga. “No ens hem de fixar si Cangas ha pujat aquest any. Ens hem de mirar a nosaltres mateixos i exigir-nos intensitat i poder estar a alt nivell durant tota la temporada”, ha explicat.

La clau, l’ha apuntada el mateix Pascual: “Hem d’estar sòlids darrere, com ho hem fet durant aquest inici de temporada. Això ens farà fer un bon partit”.

Dia de joves

Pascual no podrà comptar amb Magnus Jernemyr, amb molèsties a l’esquena, i té el dubte de Cedric Sorhaindo, amb molèsties al genoll dret. Si el pivot francès no entrés a la convocatòria podria entrar el jugador del juvenil Xavi Castro, que ja va realitzar l’estada d’Encamp amb el primer equip.

Abans de l’inici del partit tindrà lloc al Palau la presentació dels equips d’handbol formatiu del FC Barcelona Intersport per a aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut